16

ville bara tacka ngan för en fin kväll hemma hos henne igår och alla som var där :) och från och med igår så står jag på ngans garderob, cool som jag nu är :) nu har OP lov och jag hoppas alla mina kära klasskamrater kommer ha en bra vecka och kötta järnet om kvällarna, så vi har en massa att prata om när vi sedan syns efter lovet i skolan :) PUSS PÅ ER FÖR NI ÄR BRA ♥

15.

Det är HÖSTLOV! Gale vad jag ska njuta! ingen skolaskolaskolaskolaskola!
Meeeen.. Imorgon ses vi igen några från klassen! :) firar in höstlovet.. ;)
Men kanske man ska ta och jobba lite med nervsystemet och de.. eller neee det får vänta lite till det är ju fredag! :D
pussss Jasmiiin! ♥

14. Can't buy me love - buy me food



Sitter just nu med Ben & Jerry - Strawberry cheesecake och tittar på en HK-serie, men kanske borde egentligen läsa No och Jag eller The Chamber? ;o

// xoxo kimninja<3


13

Jaaaa... som sagt... Våran header är grym jag vet :) men det är sant alla i klassen bara tjatar haha vi är ju trots allt en krävande klass! OP10!
- och lisa du är grym, så du ska fixa våran nya header när vi har tagit en bild på ALLA :) hihi puss på dig!
/ Jasmin♥

12

tog bort förra headern, för ingen såg den som okej?  och jag tkt de var riktigt fult att inte ha någon header över huvudtaget. så slängde ihop denna så länge. tills någon annan fixa en riktig header. och duger inte ens denna för att ha bara för stunden, tänker jag inte slösa tid på denna blogg mer :)

11. Positiv som negativ. En livsstil. En religion. Skägg.

Enligt vår kära fb så är det idag säg skägg till allt-dagen, så jag förväntar mig att alla nu säger skägg rätt många ggr idag. liksom, skägg! Nemo är rätt kunglig aso.

// kyntii

10.

Hehe, snart jag dra iväg till skolan! Lång dag idag, jobbigt. Går från halv nio till klockan fyra! börjar dagen med medicinsk grundkurs eller vad det nu heter, och avslutar med liteee tyska! :) förresten det är Positiva dagen idag, alltså betyder det att vi får kakor (om ingen glömt och baka dvs.) och vi ska vara positiva eller något sånt.. äääääh jag vet inte! :)

9. EAT RICE!

Kära op/hp och alla ni där ute som läser denna skööna härliga bloggen. Gissa vad jag gör just nu?! JAG ÄTER LIS! <3 Och som jag har hört så har också kyntii och jasse ätit ris idag.. det är ju helt awesome!

Hoppas att alla ni vet att vi har läxa tills imorn! Den medicin-saken! Plugga nu! Själv ska jag äta klart, sätta på en film och sedan plugga.. posshaj! <33



//xoxo kimninja<3


8

Ngan är världens snällaste människa som tänkte på mig när hon köpte flöt till sig själv,  och då köpte en negerboll till mig. hon är så snäll

// kyntii pyntii


Grattis!

Hej, Lilla Jasse! Stort grattis på din födelsedagen!

 

//Alona


6.

Idag grattar vi den bästa jasmin som fyller år !<3
Som ni vet så är vi ju ingen vanlig klass, högljudda och roliga alltså är vi bäst. Ngan är lite speciell och köper ett halvt kilo med godis tänder, 3 knäckebröd och kex och tar med sig till skolan, men gott är det !
Igår hade vi hela 52 unika sidvisningar , inte illa va ? ;)

love //Elin

5. Not really an ordinary day, find out why!

Klockan är 00:00 och vad innebär det? Mjoo, att det är onsdag. Men inte vilken onsdag som helst, utan Jasmin Loangsades födelsedag! Grattis på 16årsdagen gumman, hoppas att du får en toppendag! <3 (passa nu på att gå till hennes blogg och gratta henne, tryck HÄR för att göra det, elr vrf nt göra det här och nu?)

Förutom att det är Jasses födelsedag är det ockso idag som jag får börja äta på godsakerna igen. Fatta vad länge jag har väntat att få röra Ben & Jerry’s glassen. FEDT! Men nu ska jag slå på en film och äta glass, sedan ska jag plugga och sen sova. Pusshej <3



//xoxo
kimninja<3


Not really an ordinary wednesday, find out why!

Klockan är 00:00 och vad innebär det? Mjoo, att det är onsdag. Men inte vilken onsdag som helst, utan Jasmin Loangsades födelsedag! Grattis på 16årsdagen gumman, hoppas att du får en toppendag! <3 (passa nu på att gå till hennes blogg och gratta henne, tryck här för att göra det, elr vrf nt göra det här och nu?)

Förutom att det är Jasses födelsedag är det ockso idag som jag får börja äta på godsakerna igen. Fatta vad länge jag har väntat att få röra Ben & Jerry’s glassen. FEDT! Men nu ska jag slå på en film och äta glass, sedan ska jag sova. Pusshej <3

//xoxo
kimninja


3

Bara för att jag är tvungen att blogga innan jag åker imon så ska jag säga en sak:)

OP ni kommer sakna mig det vet vi alla, liksom lilla jag som sprider glädjen..




- Louide

2

Jasse tvingar mig att skriva ett inlägg så... hej!
om ni vill anteckna så sitter vår lärare just nu och ställer frågor medans vi alla andra sitter vid datorerna och är lite off :)

imorgon ska ngan bli sig själv igen och äta godsaker! :D
over and out
- Kyntii

1

Tjaaaaaaaaa!
aja, har Omvårdnads lektion nu, haha Anna kommer inte palla med oss snart.. Louise är högljud och ja.. :s / Jasmin♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0